12 Ekim 2007

Yağmurda Aytepe


23.Eylül.2007: Yağmur durdur mu bizi? Biblo durmaz, eee bende durmam. Nuray'da bize katılarak gezimize başladık. Önce yönümüzü Kuzey Marmara tarafına yönelttik orada kesin yağmu yoktu ama nedense canım İzmit'in Güney'ine gitmek, yine yükseklere gitmek istedim. Orada yağmur olasılığı yüksekti. Ne olacaktı ki? Alt tarafı yağmur. Aytepe'ye doğru yöneldiğimizde bulutta ilk damlalarını bırakmaya başlamıştı. Ama temiz hava alma isteğimizi bir yağmur durdurmaz dedik ve yola devam ettik. Yağmur Aytepe'yi aştığımızda daha da şiddetlenmişti.
Aracımızı park edip yağmur altında yürüşümüz başladı. Evden maalesef çıkarken yağmurluğumu unutmuş ben bu yürüyüşün sonunda Biblo ile sırıl sıklam olduk. Biblo yağmuru çok sevdi, üstüne üstlük birde sulara girip çıkınca ıslanmanın yanısıra birde çamur içinde kaldı.

Arabamıza geri döndüğümüzde Nuray hariç hepimiz sırılsıklam olmuştuk. Karnımız iyiden iyiye açıktı. Sonra yağmur altında ateşimizi yakıp sucuğumuzu yaptıktan sonra arabamızla geri dönüş yolculuğuna çıktık. Biblo doğal olarak bu kadar ıslandıktan sonra titremeye başladı. Nuray hemen onu sarmaladı, bende ısıyı yükselttim. Biblo kendine geldiğinde neredeyse eve varmıştık. Bir günü de böyle bitirdik.

Hiç yorum yok: