25 Ocak 2007

Biblo'da Motorcu Oldu

Biblo ile her zamanki gibi her hafta sonu gezilerimiz devam ediyor. Sabah erken saatlerde başlayan yürüyüşlerimiz devam ediyor. Genellikle 15-20 KM yürüyoruz. Ama zamanımız olmadığı durumlarda bu 7-8 KM'ye düşebiliyor.

Neyse son 6-7 Aydan beri bir motor merakım oluştu. Bunun sonucunda 2 motorum bile oldu. Eğitim, Ehliyet derken artık rahatlıkla motora binebilir hale geldim. Artık kendime güvenir hale geldiğimden bugün Biblo ile motora bindik. Zaten o da ısrar edip duruyordu...

Aşağıda iki motorumun resimleri görülmekte. Biri Skyteam; dağ tepe gitmek için çok iyi bir motor, diğer ise BMW R1200C, tam bir canavar makine. İkisi aslında son derece birbirine zıt motorlar..


Peki Biblo motora nasıl bindi...İlki daha güvenli olduğu gerekcesi ile BMW 'ye bindik. Biblo'yu sırt çantası içine kafası dışarıda kalacak şekilde önüme aldım. Yani sırt çantasını sırtıma değil, göğsüme giydim. Biblo ilk harekette biraz çekindi. Ancak TEM'e çıktığımızda rüzgarı görünce "Yupiiii" diyerek kafasını dışarı çıkardı ve rüzgarın keyfini sürdü...

Artık Biblo'da motor gezilerimize gelebileceki o da daha fazla gezebilecek..Şimdi ona uygun kask yaptırmak için bir kaç girişimde bulunduk. Bakalım ölçüleri alındıktan sonra Kaskımızda yakında hazır olursa Biblo'nunda emniyetini sağlamış olacağız.

Hiç yorum yok: